It's not just a dog !

 

 

Vi er et lille hyggeligt opdræt, der stræber efter at opdrætte sunde, racetypiske og glade hvalpe, som er vokset op i familiemiljø. Kærlighed vil være nøgleordet i vores avl, og alle hvalpe vil vokse op med anerkendelse, hengivenhed, leg og ballade, som vil gøre dem til selvsikre, modige og glade hvalpe, med masser af mod på livet. 

I mange år, faktisk i hele mit liv, har dyr fyldt meget. Jeg har igennem hele livet haft kat og siden jeg var 8 haft hund. 

I 2007 fik jeg min første Prazsky Krysarik og jeg var derefter aldrig i tvivl om, at det var her mit hjerte lå. Hun gik desværre bort i 2016, og jeg besluttede mig herefter for, at jeg ville starte mit eget lille opdræt med denne unikke race. 

Staffordshire bull terrien kom ind i vores liv, efter at vi havde observeret racen til shows, samt have mødt den igennem noget familie og venner. Vi faldt pladask for Staffy-smilet og for deres energiske og charmerende måde at være på. Størrelsesmæssigt var den perfekt og vi er siden hen ikke blevet skuffet. Alle fordomme er blevet ført til skamme og vi er slet ikke uenige i, at hjertet er den størske muskel, på denne fantastiske race.

Hundene giver os livskvalitet og giver os glæde og grin i vores hverdag, som ikke kan måle sig med andet, og vi ville på ingen måde være foruden.

Vores hunde er familie, og vi ønsker det samme for vores hvalpe. Kærlighed, omsorg og fornuft er vores røde tråd for kommende familier til hundene.

Hvis du har spørgsmål er man altid velkommen til at skrive til os.

 

- Heidi & Martin

 

 

 

 

 

Our kennel is under the Danish Kennel Club, who is under FCI. We are also members of KSS (club for small Companion and toy dogs) and DTK (Danish Terrier Club).

I am educated breeder in DKK and breed after the clubs recommendations.